Empresa de drons

Empresa de drons i serveis de Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Manresa (Barcelona).

Serveis d’enregistrament i fotografia aèria amb drons per a empreses, entitats, associacions, casaments i celebracions.
Sempre complint la legislació, i els requeriments, normes de seguretat i coordinacions que exigex AESA.

Perquè un projecte web doni resultat, s’ha de posicionar als cercadors.
Els projectes de Serveis TIC reuneixen les característiques per tal que, treballant els continguts, s’assoleixi un posicionament òptim.

Mitjançant drons i fotografia 360 pot promocionar i actualitzar la imatge de la seva marca, amb total transparència i credibilitat.
Menú de la pantalla: Empresa de drons
  Add a header to begin generating the table of contents
  Empresa de drones

  Serveis amb drons

  Serveis TIC és una empresa de drons, que ofereix els serveis de fotografia aèria, enregistrament aeri, i fotografia en 360º principalment a la Catalunya Central, és a dir, Manresa, Berga, Moià, Igualada, Vic, però també a Terrassa o Sabadell, i altres poblacions de la província de Barcelona.

  A més de ser una empresa de drons, a Serveis TIC s’ofereixen serveis relacionats amb les tecnologies de la informació i la comunicació. Com ara desenvolupament web, serveis de hosting, registre i allotjament de dominis, i SEO, per posicionar pàgines web als cercadors.

  Per aquests motius, a més de ser una empresa de drons, Serveis TIC pot generar sinergies de gran valor afegit pel seu projecte. Aquestes sinergies es poden resumir en:

  1. Facilitar que l’usuari trobi els productes i serveis que ofereix la seva empresa mitjançant el desenvolupament SEO dels projectes.
  2. Fer que l’usuari rebi la informació de manera amigable, mitjançant imatges, enregistraments, i altres elements visuals, que es complementen amb l’exposició detallada de les informacions.

  Gràcies a aquestes premisses, aconseguim retenir l’usuari que accedeix a la pàgina web, i despertar-li l’interès. Amb la qual cosa augmenten les possibilitats de convertir-lo en client.

  Serveis TIC és una empresa de drons, especialitzada en SEO. Sent la satisfacció del client a través dels resultats, la màxima prioritat a tots els encàrrecs.

  Empresa de drones

  Vol posicionar la seva pàgina web a Google?

  El posicionament web és complex, perquè els continguts per a cercadors avorreixen l'usuari.

  Torre de Castellnou de Bages

  Com convertir en clients els usuaris que descobreixin la nostra web?

  Si volem que més visitants es converteixin en clients, necessitem despertar el seu interès.

  Permisos i documentació

  Serveis TIC disposa de les titulacions, permisos, estudis de seguretat, coordinacions i altres per treballar amb drons.

  Serveis TIC és una empresa de drons qualificada, donada d’alta al registre d’operadors de drons d’AESA. Disposa dels títols requerits per pilotar drons per realitzar operacions en els diferents escenaris, així com de personal amb l’acreditació de radiofonista per poder escoltar i comunicar en temps real amb torres de control, i altres usuaris de l’espai aeri, en aquells casos en que es requereix aquesta capacitat.

  Finalment, complint també la reglamentació d’AESA. Serveis TIC disposa dels permisos, estudis de seguretat, manual d’operacions, pla de resposta a emergències, coordinació (EARO) amb els Proveïdors de Serveis de Trànsit Aeri (ATSP) que operen a Catalunya, les assegurances requerides per a la realització de treballs de fotografia aèria, filmació aèria, i altres treballs relacionats amb drons,… que es poden contractar a Serveis TIC.

  Per què treballs amb drons?

  La ocupació principal de Serveis TIC són els serveis SEO. Dit d’una altra manera;

  El desenvolupament de pàgines web amb característiques que els permeten gaudir d’una visibilitat més gran als cercadors (posicionament a Google) orientada al client tipus (públic objectiu, buyer persona… el tipus d’usuari que es considera més procliu a comprar). Gràcies a que s’obté un increment de visites de consumidors potencials, que millora el rendiment econòmic de la presència a Internet.

  Després d’aconseguir el més difícil, que és la visita de qui té la necessitat de comprar el que li oferim. És important que aquest usuari trobi una informació amigable, completa i convincent. Així incrementem la taxa de conversió.

  Els treballs com a empresa de drons, estan plantejats com a complement dels serveis d’Internet de Serveis TIC. Principalment dels serveis SEO. Que, per definició gairebé obliguen a utilitzar dissenys austers i amb moltes limitacions, per prioritzar l’eficiència i la velocitat de càrrega de les pàgines web. Dues característiques imprescindibles per al posicionament en cerques transaccionals (que generen vendes).

  Incorporant els treballs amb drons, resulta molt més fàcil superar els obstacles estètics, complementant les tasques SEO amb un important valor afegit que trenca amb l’austeritat del disseny, i millora la imatge. Tant dels treballs, com de l’empresa o entitat a la que representa el projecte web.

  Tot i això, els treballs amb drons de Serveis TIC no es limiten a complementar altres serveis. I sortint de l’àmbit web i SEO, també s’inclouen a l’oferta treballs amb drons com:

  • Vídeos d’esdeveniments
  • Vídeos per Immobiliàries
  • Vídeos amb finalitats corporatives
  • Vídeos de promoció turística
  • Inspecció d’instal·lacions
  • Així com fotografia aèria d’instal·lacions, terrenys o equipaments
  • Fotografies de 360º, per visites virtuals, i altres.

  Per què contractar una empresa de drons?

  En incorporar- vídeos aeris d’una empresa de drons, qualsevol publicació guanya vistositat, en resultar més impactant, i alhora resulta més viral per als usuaris. Aquest valor afegit permet als projectes disposar de més oportunitats, i obtenir millors resultats.

  D’aquesta manera, els treballs com a empresa de drons en complementen d’altres, entre els que s’hi inclouen el desenvolupament web, o el posicionament SEO.

  Alhora, si el client ho prefereix. També pot contractar únicament els serveis d’empresa de drons per disposar de vídeos o fotografies aèries espectaculars per a utilitzar-los en projectes desenvolupats per altres empreses.

  Per últim i no menys important, els treballs de filmació aèria amb drons obliguen al compliment d’una reglamentació exigent pel risc que comporten les operacions. No respectar aquestes premisses pot implicar fortes sancions per als infractors.

  Descomptes per contractar diversos serveis

  Per qui aposta per la seva pàgina web

  Descomptes en contractar serveis complementaris, i aprofitar les sinergies.

  Avantatges per al client

  Tot i que no sempre. Habitualment els treballs amb drons són serveis complementaris al desenvolupament de la pàgina web del client, i/o a la promoció SEO.

  Abans de començar un projecte amb enfocament SEO, cal saber a quin públic va dirigit. I seguir una estratègia definida des del primer moment. Tant en el desenvolupament web com en l’execució dels treballs SEO.

  En els treballs amb drons que complementen desenvolupament web i SEO, s’aprofita la informació recopilada per plantejar el projecte web. Guanyant molta agilitat en la seva realització, i sabent, gràcies als treballs que s’han fet prèviament, a quin públic s’han de dirigir.

  Cal destacar que tots els serveis oferts com a empresa de drons es personalitzen. En el sentit de poder-los contractar juntament amb altres serveis. Si el client no necessita res més, pot contractar únicament les preses que li calguin. I en finalitzar el rodatge seran entregades a qui correspongui.

  Serveis d’Internet, el complement òptim

  Serveis TIC és principalment una empresa de serveis d’Internet, i altres relacionats amb Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Principalment:

  • Registre de dominis.
  • Allotjament de pàgines web.
  • Administració i optimització de servidors web per posicionament als cercadors.
  • Desenvolupament de pàgines web SEO
  • Serveis SEO per posicionament en cercadors
  • Elaboració de continguts per millorar el posicionament a Google.

  Compromís de l’empresa de drons amb la qualitat

  Des de Serveis TIC es fan grans esforços per aconseguir que els resultats siguin òptims. Ja sigui com a empresa proveïdora de serveis d’Internet i SEO, o com a empresa de drons.

  Aquest compromís va més enllà del que és estrictament la qualitat del servei. Perquè som conscients que si la comunicació no es du a terme de manera adequada, un servei realitzat correctament pot resultar insatisfactori per al client. L’obligació de Serveis TIC és fer els possibles per plasmar el missatge i les sensacions que es volen transmetre.

  Per aquest motiu, des de Servis TIC s’apliquen protocols de treball per fomentar que el client transmeti la seva idea de la manera més fidedigna possible. I que, d’altra banda, des del primer moment es pugui fer una idea del que obtindrà.

  En resum:

  • L’objectiu final és sempre aconseguir la màxima satisfacció del client, tant en aspecte, com en resultats.

  Des de Serveis TIC sempre agraeixen les oportunitats de millora. Per això s’atenen amb la màxima prioritat totes les queixes i les crítiques. I es valoren les possibilitats de millora en els aspectes relacionats.

  Assessorament i atenció al client

  A la primera reunió amb un client, és freqüent descobrir que no té massa clar com fer créixer el seu projecte. O que no s’ha posat objectius concrets, tot i que possiblement hagi dedicat moltes estones a donar-hi voltes.

  No és estrany. Possiblement mai no s’ha plantejat seriosament una estratègia de promoció organitzada, i focalitzada. I per aquest motiu no sap prou exactament quin és el públic que li donarà un resultat més òptim.

  Com que no disposa d’aquesta informació, no només li resulta més difícil encertar el missatge adequat. També li costa més encertar el canal de comunicació òptim per fer promocions, o decidir en a quins àmbits li resulta més convenient que s’associï la seva marca.

  I com és natural, fins que pugui respondre aquestes preguntes, li serà molt difícil obtenir un retorn òptim de la inversió en promoció.

  Amb Serveis TIC, el client pot disposar de suport per plantejar-se les preguntes adequades, i esbrinar els canals i l’enfocament que li facilitaran l’accés al públic òptim per als seus productes o serveis. Amb la qual cosa li serà molt més fàcil rendibilitzar les seves campanyes.

  Val a dir que ja sigui com a empresa de drons, o com a empresa de desenvolupament web, posicionament i SEO, s’ajuda al client en aquestes tasques perquè així treurà més profit dels serveis de desenvolupament web i SEO. Però si requereix un assessorament més especialitzat, també se’l pot posar en contacte amb col·laboradors de confiança.

  Empresa de drons a Manresa, Barcelona.

  Serveis TIC és una empresa de drons, i operadora de drons autoritzada per AESA, que es troba Manresa, província de Barcelona, i que ofereix els serveis de gravació amb drons, i fotografia amb drons arreu de Catalunya.

  Per tant, principalment l’empresa de drons treballa a la Catalunya Central (és a dir, a; el Bages, Berguedà, Solsonès, Anoia, Osona, i el Moianès), dit d’una altra manera, a les comarques en que es troben Manresa, Berga, Solsona, Vic i Manlleu, Igualada o Moià.

  A més de Terrassa, Sabadell, i poblacions de l’àrea metropolitana de Barcelona.

  També oferim els serveis propis d’una operadora de drons a la resta de províncies de Catalunya; Girona, Lleida i Tarragona.

  Algunes preguntes freqüents

  FAQ’s sobre serveis amb drons.

  El preu del desenvolupament de vídeos amb drons varia segons el projecte, el lloc on s'hagi de filmar, la durada, els horaris, la disponibilitat, taxes, permisos...

  A més, en algunes poblacions hi ha cànons per filmar al carrer. També cal tenir en compte l'escenari, si es pot fer la filmació aèria sense afectacions al trànsit, o si cal tallar carrers, si es requereix la col·laboració de cossos de seguretat...

  Per tant, per establir el preu d‟un projecte de filmació amb drons, cal estudiar-lo específicament.

  Tot i això, no ho dubti, pregunti-ho ara, i resolgui els seus dubtes.

  És clar que sí!

  I a més podem obtenir fotografies en alta definició, i fins i tot panoràmiques, o vistes en 360º.

  És clar, els treballs que de Serveis TIC estan destinats a empreses, entitats, i a clients particulars. Si necessita alguna filmació, o fotografia amb drons, no dubti a preguntar, i esculli l’opció més adequada per al seu projecte.
  Només ha de ser pacient. Malauradament, els treballs amb drons sovint necessiten coordinació o la comunicació a les autoritats. Aquestes comunicacions requereixen diversos dies, i per tant s’ha de planificar el projecte, i esperar que passin els dies per poder-lo fer realitat.
  Els professionals del sector immobiliari poden aprofitar especialment els serveis de gravació amb drons, i de fotografia amb drons. Des de vistes en 360º de les habitacions, sales, i en general de tot l’espai interior, fins filmacions de l’entorn i l’aparença dels immobles.
  Es tornaran les quantitats corresponents als treballs no realitzats. En cas que s'hagi efectuat algun desplaçament o gestions administratives, se'n restaran les quantitats corresponents. En cap cas no es retornaran els imports de coordinacions, notificacions, quotes, tributs o altres despeses relatives a tràmits amb les administracions, un cop s'hagin dut a terme.
  Pel que fa a tasques de coordinacions i comunicacions amb Proveïdors de Serveis de Trànsit Aeri (ATSP). Com a operadora, únicament Serveis TIC pot coordinar i comunicar les seves operacions. D’altra banda, si el client només necessita que es facin preses en unes condicions determinades, i se li entregui el material en brut, pot contractar únicament aquest servei, amb els permisos, taxes, comunicacions i coordinacions corresponents. Si el client es vol fer càrrec de sol·licitar i gestionar els permisos amb ajuntaments, tampoc hi ha cap inconvenient en que ho faci sota la seva responsabilitat, i cal tenir en compte que si la documentació sol·licitada no és correcta, possiblement l’operació no podrà ser realitzada, i en aquest cas no es produirà la devolució de cap import.

  Informació per contractar l'empresa de drons

  Si vol ampliar la informació per contractar els serveis que se li poden oferir com a empresa de drons, pot enviar un formulari ara,
  i en els propers dies disposarà del projecte adequat a les seves necessitats.

  Sense cap compromís.