Gravacions amb dron

Gravacions amb dron a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona per a empreses, particulars, entitats i esdeveniments

Gravacions amb dron d’esdeveniments, exposicions o celebracions com ara casaments, o exhibicions.
Visites virtuals d’immobles, complexes residencials i promocions immobiliàries, així com dels accessos i rodalies.
Revisió de l’estat de conservació d’instal·lacions i infraestructures de difícil accés, mitjançant gravació amb drons.
Menú de la pantalla: Gravacions amb dron
  Add a header to begin generating the table of contents

  Gravacions amb dron a Catalunya

  A Serveis TIC hi pot contractar gravacions amb dron a qualsevol de les poblacions i províncies de Catalunya.

  Els enregistraments amb dron realitzats per Serveis TIC, van des d’esdeveniments particulars, com casaments o qualsevol tipus de celebració, fins esdeveniments organitzats per entitats o empreses, entre altres la filmació d’espais, competicions o instal·lacions.

  A més dels serveis de filmació amb drons, a Serveis TIC es poden contractar serveis de gravació i fotografia en 360º, podent combinar treballs amb drons des de l’aire amb càmeres de 360 graus a terra, i serveis de desenvolupament web, SEO i registre i allotjament de dominis.

  Per programar un projecte de gravació amb drons, cal tenir en compte que els tràmits requerits per efectuar operacions amb drons, complint la legislació, varien en funció de la zona d’operacions i les pròpies característiques del projecte. Cosa que canvia el cost i l’antelació necessària per obtenir els permisos corresponents.

  Empresa de drones

  Necessita gravar des de l'aire?

  A Serveis TIC hi trobarà la solució més adequada a les seves necessitats.

  Gravacions amb dron

  Filmació aèria + 360?

  Si necessita combinar treballs de filmació des de l'aire i panoràmiques en 360 graus, és al lloc apropiat

  Gravacions amb dron per a esdeveniments

  Entre els treballs amb drons que més criden l’atenció, s’hi inclouen els relacionats amb els enregistraments amb dron per a esdeveniments.

  Entre aquests esdeveniments, s’hi inclouen tota mena de celebracions, fires, exposicions, o fins i tot esdeveniments més específics, com inauguracions d’infraestructures, o manifestacions artístiques, que eventualment es poden apreciar millor des de l’aire. A més de competicions esportives.

  Per a totes aquestes situacions, des de Serveis TIC s’ofereixen els serveis d’enregistraments amb dron per a esdeveniments, complint la legislació vigent, i per tant respectant totes les mesures de seguretat requerides per AESA.

  Cal saber que:

  • L’enregistrament d’esdeveniments amb dron és una activitat que obliga a complir unes normes de seguretat molt estrictes. Entre altres restriccions, només es permet sobrevolar persones amb drons en determinades circumstàncies, i mai es poden sobrevolar aglomeracions. De manera que alguns enregistraments resulten pràcticament impossibles de fer, ja que en el cas que no estiguin prohibits per la legislació, és molt complex complir totes les condicions exigides.

  Gravacions amb dron per a Immobiliàries

  Les gravacions amb dron per a immobiliàries (o real estate), a més del prestigi que aporten a la pròpia agència immobiliària, permeten oferir una informació molt més completa i visual dels immobles o promocions immobiliàries en venda.

  Indubtablement les fotografies i gravacions amb dron per a immobiliària és una de les millors, sinó la millor, manera de permetre que les persones interessades puguin visualitzar tot l’espai, i el seu entorn; Les característiques d’un terreny, les vistes espectaculars des d’un lloc, l’estructura d’un immoble o fins i tot les vies de comunicació i els accessos d’un polígon industrial.

  Les filmacions aèries d’immobles en venda que tenen un entorn interessant per algun motiu, són un valor afegit que anima als compradors a posar-se en contacte i consultar, aspectes més transaccionals relacionats amb l’immoble, des del primer moment.

  Gravacions amb dron per a vídeos corporatius

  Les gravacions amb dron per a vídeos corporatius són una solució que facilita transmetre una imatge realista de l’empresa. Alhora que reforça el missatge d’aposta per les últimes tecnologies, i la visió de futur.

  Un altre aspecte important de les gravacions amb dron d’instal·lacions d’empreses és la confiança que es transmet al client, que pot veure les instal·lacions de l’empresa, tant per l’exterior com, si es considera oportú, per l’interior. De manera que el possible client no només es farà una idea de les instal·lacions i el seu entorn. També podrà veure les condicions de l’àrea de producció, logística, i fins i tot les oficines.

  Des de Serveis TIC, a més del servei de gravacions amb dron, oferim serveis relacionats amb Internet, entre els quals destaca el desenvolupament web SEO.

  Combinant tots dos serveis, volem crear un valor afegit per a l’empresa. Perquè el posicionament als cercadors (el SEO) ens permet arribar a més persones. I per altra banda, mostrar imatges de l’empresa genera més confiança, i facilita l’aprofitament de les visites que rep la pàgina web.

  Un darrer aspecte a tenir en compte, que pot semblar innecessari. És que trobar una filmació o fotografia aèria de les instal·lacions a la pàgina web del proveïdor o client, és un gran argument. També en matèria de seguretat.

  Descomptes en contractar diversos serveis

  Grabacions amb drons + fotografia 360

  Serveis TIC li permet contractar paquets de fotografia i gravació aèria + fotografia o vídeo 360 per donar la millor imatge, a preus interessants.

  Gravacions amb dron per a promoció turística

  Pel que fa a les gravacions amb dron per a promoció turística, a Serveis TIC trobaran drons amb tecnologia 4k, els permisos i assegurances necessaris per realitzar gravacions diürnes i nocturnes, en interior i en exterior. Al nucli urbà i també fora de poblacions, així com en espais protegits.

  Disposar d´aquests permisos i acreditacions, sovint és indispensable per gravar amb drons en espais carismàtics, en els moments i llocs on les vistes són més espectaculars. I, en definitiva, obtenir imatges de tot allò que pugui ser un reclam turístic del l’indret.

  D’altra banda, si les gravacions amb dron tenen com a finalitat la promoció d’un complex, o equipament per a allotjament turístic, les possibilitats inclouen des de filmar les imatges aèries del reportatge, i passar-les al responsable del projecte, fins a preparar tot el projecte, i fer el muntatge. Així com crear visites virtuals amb vistes de 360º de les instal·lacions i l’entorn.

  Fotografia amb drons

  La fotografia amb drons és una de les possibilitats més sorprenents per als usuaris, ja que sovint les opcions i utilitats que ofereix un dron pel que fa a fotografies, supera de bon tros el que se n’espera inicialment.

  A Serveis Tic, s’ofereix el servei de fotografia amb drons, tant a l’interior com a l’exterior. I també fotografies de 360º en alta resolució, perquè l’usuari pugui veure amb més detall qualsevol cosa que li cridi l’atenció.

  En controlar els drons remotament, ni tan sols cal editar les imatges per eliminar persones, que no hi hagin d’aparèixer.

  Inspeccions amb drons

  Les infraestructures de difícil accés que requereixen inspeccions visuals periòdiques, s’han convertit en usuaris habituals de drons. En realitzar les inspeccions d’instal·lacions amb drons, si l’estat és correcte s’eviten els inconvenients d’una revisió tradicional, especialment els relacionats amb haver-hi d’accedir físicament.

  Amb això s’aconsegueix una millora en eficiència i seguretat, així com un estalvi de temps i diners, que poden ser considerables.

  A Serveis TIC, també es poden contractar els serveis d’inspecció d’instal·lacions amb drons, que es poden programar periòdicament, o sol·licitar-los cada cop que calgui, respectant els terminis necessaris per realitzar tots els tràmits administratius, rebre els permisos necessaris, i gestionar les coordinacions oportunes.

  Filmacions amb drons d’acord amb la legislació

  Per oferir gravacions amb dron, Serveis TIC disposa de personal amb els carnets STS 01 i 02, acreditació de radiofonista homologat per AESA, i és operadora acreditada també per AESA. A més de disposar de les assegurances, els certificats, acreditacions, coordinacions EARO i estudis CTR necessaris per realitzar aquestes operacions, complint la legislació vigent en cadascun dels diferents escenaris en que opera l’empresa de drons. I sempre amb la planificació i la preparació administrativa requerida, que inclou les coordinacions i notificacions en els terminis corresponents a les característiques de l’operació.

  Gràcies a disposar dels permisos i estudis de seguretat, Serveis TIC és una operadora de drons acreditada per AESA, i per tant està habilitada per realitzar operacions amb drons en interiors, en exteriors, a la muntanya, en zones CTR, o al nucli urbà de poblacions.

  Els serveis amb drons que s’ofereixen des de Serveis TIC són els relacionats amb gravacions amb dron; filmació aèria i fotografia aèria. Podent donar servei de gravacions amb drons a activitats d’oci, indústria, comerç, supervisió o seguretat, entre d’altres.

  En cadascun d’aquests casos, a més de fer les gestions administratives pertinents, especialment a l’entorn concret de l’operació. Des de Serveis TIC s’apliquen les mesures de seguretat i atenuació del risc adequades a l’escenari on es desenvolupi.

  Malauradament, tantes mesures i necessitats de seguretat, obliguen que el client estigui informat de dos aspectes que inevitablement afecten la planificació i la realització d’operacions amb drons, que són:

  1. Els terminis necessaris per realitzar les coordinacions i les notificacions als organismes estatals i de seguretat.
  2. Que malgrat que el dron ja estigui al lloc d’operacions, i preparat per aixecar el vol, davant de qualsevol risc que el pilot consideri excessiu, s’ha de cancel·lar o ajornar l’operació immediatament.

  Per tant, sempre es programaran les operacions amb un marge de temps suficient per realitzar tots els tràmits administratius, i obtenir les respostes, coordinacions i permisos pertinents. I a més es programaran un mínim de dues dates d’operacions per a la realització dels treballs contractats.

  Filmació aèria a Barcelona

  Serveis TIC és una empresa de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Manresa, a la província de Barcelona.

  Per això a més de la resta de serveis, a Serveis TIC també s’ofereixen treballs amb drons, consistents en gravacions amb dron a Barcelona i província. Ja sigui a l’àrea metropolitana (Barcelona, Hospitalet, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Just d’Esvern, Sant Joan d’Espí…), per tant és una empresa amb tots els permisos, acreditacions, assegurances, títols, equips i complements de seguretat i comunicació necessaris per operar arreu de Catalunya.

  Per aquest motiu, en entorns menys restrictius, també es realitzen treballs de filmació aèria amb drons a la resta de poblacions de la província de Barcelona. Entre altres a; Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Martorell, Vilafranca del Penedès, Vilanova, Sitges, Olesa, Vic, Manlleu, Berga, Moià, Igualada

  Naturalment, un cas a part és la comarca del Bages. On es troba Serveis TIC. I per aquest motiu es poden contractar els serveis de filmació amb drons tant a Manresa, com a la resta de poblacions; Sant Joan de Vilatorrada, Sant Vicenç de Castellet, Navarcles, Sant Fruitós de Bages, Artès, Sallent, Súria, Cardona

  A totes aquestes poblacions, i a d’altres del Bages, així com de la província de Barcelona, i Catalunya. Serveis TIC pot fer-se càrrec de realitzar les gravacions amb dron que necessiti.

  Preguntes freqüents sobre gravació amb dron

  Algunes preguntes freqüents relacionades amb els serveis de filmació aèria amb drons.
  A Serveis TIC s’utilitzen drons DJI, a 1/1,3 polzades, i 1 polzada, a 4k de resolució, habitualment a 30fps. Obtenint filmacions aèries. Obtenint filmacions aèries d'alta qualitat. Les imatges i filmacions que poden veure en aquesta pàgina web, a més, han estat tractades per accelerar la descàrrega, i millorar l'experiència de l'usuari, de manera que la resolució és necessàriament inferior.
  Sí, es poden fer filmacions diürnes i nocturnes. Abans de decidir si es pot fer o no una filmació aèria, cal conèixer la resta de característiques del projecte.
  Malauradament aquest tipus d’activitats, legalment resulten impossibles de fer (com a mínim per dies), perquè cal que l’operadora es responsabilitzi de les operacions en que participin els seus drons. A més, el pilot ha d’estar declarat per l’operadora a la documentació dels escenaris, i ha d’estar familiaritzat amb els manuals d’operacions. Per tots aquests motius, des de Serveis TIC, no es pot oferir aquest servei.

  En realitat es poden fer gravacions amb drons en gairebé qualsevol situació i localització. Però per exemple a Barcelona ciutat, i en moltes altres poblacions, hi ha taxes, per exemple per l’ocupació de via pública, que segons l’escenari plantejat obligarà a tallar el trànsit on s0’hagi de fer l’enregistrament.

  Per tant, a grans trets sí que es poden fer gravacions aèries amb dron a qualsevol lloc, però cal saber quin preu tindrà fer-ho. Aquest preu no és únicament el cost del rodatge. També hi ha altres despeses i tributs que varien en funció del lloc i l’escenari d’operacions.

  Informació per contractar gravacions amb dron

  Si vol ampliar la informació per contractar serveis d’enregistrament o fotografia amb drons, ja sigui a l’interior d’edificis o a l’exterior, pot enviar un formulari ara, i durant els propers dies disposarà del projecte adequat a les seves necessitats. Sense cap compromís.
  Find your Domain: